Disclaimer

Disclaimer

Deze website is eigendom van Administratiebureau Pels-Govers. De informatie op deze site bevat uitsluitend algemene informatie en is geen specifiek advies aan u. De informatie is afkomstig van bronnen die betrouwbaar mogen worden geacht en die zorgvuldig door ons worden gecontroleerd.

Nederlands recht

Op deze website en disclaimer is Nederlands recht van toepassing. De informatie op deze site is bedoeld voor mensen die in Nederland wonen en voor bedrijven die in Nederland gevestigd zijn. Bij een woonplaats of vestigingsplaats in het buitenland kunnen andere regels gelden. 

Werking website

Administratiebureau Pels-Govers kan niet garanderen dat deze website foutloos en ononderbroken functioneert. Wel doen wij daarvoor ons uiterste best. Als de site tijdelijk niet bereikbaar is, aanvaarden wij geen aansprakelijkheid als u daardoor schade lijdt. 

Informatie op sites waar naar gelinkt wordt

Op deze website wordt soms gelinkt naar externe sites. De informatie op deze externe sites is door ons niet gecontroleerd op juistheid. Wij zijn niet verantwoordelijk voor die informatie. 

Gebruik van informatie

Alle informatie op deze website (waaronder de vormgeving, huisstijl en logo’s) is eigendom van Administratiebureau Pels-Govers. U mag de informatie op onze website voor eigen doelen gebruiken, onder voorwaarde dat u vermeldt dat u de informatie heeft gevonden op de website van Administratiebureau Pels-Govers en dat u de informatie ongewijzigd laat. Als u de informatie op deze site wilt gebruiken voor

ABPG | Slim uitbesteden van je administratie

Administratiebureau Pels-Govers
Grintweg 18,
5247 NL Rosmalen

Contactgegevens

Begin met chatten
Hulp nodig?
Hi! Waar kan ik je mee van dienst zijn?